Wednesday, September 4, 2013

Kagum Vs Teruja

Pagi tadi pegi open house dkt HQ, Putrajaya...bestla jg coz first tyme la kira aku nak jadi "mesra alam"..hihi...Nak dipendekkan cerita...open house tu diselitkan dengan pelbagai persembahan salingan...ada kumpulan koir, dan tarian, tapi persembahan yang wat ak jadi over excited ialah tarian yang dipersembahkan oleh kanak-kanak SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN PRESINT (9) 1,
best gilo ooo.....mybe bagi orang lain, persembahan tarian tu ada biasa, not me...persembahan dorng  best sgt2...cuba u ouls bayangkan ble ke u ouls menari sambil memegang pinggan kaca,..tak ble kan..
tapi bagi dorg cm takde pegang pe2 je taw...


  video

mesti korg pn tk le wat cam budak-budak ni buatkan...pe2 pn kita kena support kanak-kanak yang mempunyai bakat sebegini rupa.....if u ols nak taw juga kumpulan tarian ni juga pernah mewakili malaysia ke peringkat antarabangsa.....cam tak caya je adik2 kita yang comel ni sudah melangkah ke arah yang lebih jauh dan berjaya mempersembahkan seni tarian dengan begitu baik...
tahniah di ucapkan kepada tenaga pengajar serta adik-adik sk presint (9) 1..
 


No comments:

Post a Comment